Iiris-keskuksen logo.
Iiris-keskuksen logo.

Vie­rai­lu­käyn­nit

Tervetuloa tutustumaan esteettömään Iiris-keskukseen ja näkövammaisuuteen! Järjestämme maksuttomia vierailupäiviä, voit osallistua tulemalla paikan päälle tai etänä sinulle sopivasta paikasta.

Tällä sivulla

Toivotamme tervetulleiksi esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä kaikki näkövammaisuudesta ja Iiris-keskuksen toiminnasta ja palveluista kiinnostuneet. Vierailulla saat perustietoa näkövammaisuudesta sekä näkövammaisorganisaatioiden toiminnasta.

Järjestämme maksuttomia vierailupäiviä kevät- sekä syyskausilla. Vierailukäynnin kesto on noin 1,5 tuntia. Osallistujia tulee olla vähintään 20 henkilöä. Jos kokonaismäärä jää tämän alle, ilmoitamme osallistujille peruutuksesta. Maksimissaan osallistujia mahtuu saliin 120. Osallistua voi joko ryhmässä tai yksittäisenä henkilönä.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Tätä varten tarvitset Teams-alustan, ja sähköpostiosoitteen johon osallistumislinkki voidaan lähettää.

Yleisesittelyyn kuuluu toiminnasta ja palveluista kertova luentosaliesitys sekä tietoa näkövammaisuudesta. Vierailukäynnillä saat hyviä vinkkejä näkövammaisen opastamiseen arkitilanteissa sekä perustietoa yleisimmistä apuvälineistä ja niiden hankinnasta. Osallistujilla on mahdollisuus omatoimisesti vierailla  näkövammaisten käsityötuotteita myyvässä Annansilmät-Aitassa- Ulkoinen linkki.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@nkl.fi tai p. 09 3960 4330

Ilmoitathan vierailun ajankohdan lisäksi yhteystietosi, oppilaitoksen/yrityksen, opiskelualan sekä osallistujamäärän.

Ja tiedon osallistumisesta etänä tai paikanpäällä Iiriksessä. Etäosallistumiseen tarvitsemme sähköpostiosoitteen johon voimme lähettää tilaisuuden linkin. Tilaisuus toteutetaan Teamsilla.

Syyskauden tutustumisvierailut aloitetaan syyskuussa. Päivitämme tarkemmat ajankohdat sivuille elokuun alussa.

Tulevat vierailupäivät löydät myös tapahtumakalenteristamme.


Sivu päivitetty