Iiris-keskuksen logo.
Iiris-keskuksen logo.

Tutus­tu­mis­vie­rai­lut

Tervetuloa tutustumaan esteettömään Iiris-keskukseen ja näkövammaisuuteen! Voit osallistua tulemalla paikan päälle tai etänä sinulle sopivasta paikasta. Tutustumisvierailut ovat maksuttomia.

Tällä sivulla

Toivotamme tervetulleiksi esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä kaikki näkövammaisuudesta ja Iiris-keskuksen toiminnasta ja palveluista kiinnostuneet.

Järjestämme maksuttomia tutustumisvierailuja kevät- sekä syyskausilla. Tilaisuuden kesto on noin 1,5 tuntia.

Osallistujia tulee olla vähintään 20 henkilöä. Jos kokonaismäärä jää tämän alle, ilmoitamme osallistujille peruutuksesta. Maksimissaan osallistujia mahtuu saliin 120. Osallistua voi joko ryhmässä tai yksittäisenä henkilönä.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

Yleisesittelyyn kuuluu toiminnasta ja palveluista kertova luentosaliesitys sekä tietoa näkövammaisuudesta. Vierailukäynnillä saat hyviä vinkkejä näkövammaisen opastamiseen arkitilanteissa sekä perustietoa yleisimmistä apuvälineistä ja niiden hankinnasta. Osallistujilla on mahdollisuus omatoimisesti vierailla  näkövammaisten käsityötuotteita myyvässä Annansilmät-Aitassa- Ulkoinen linkki.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@nkl.fi tai p. 09 3960 4330

Ilmoitathan vierailun ajankohdan lisäksi yhteystietosi, oppilaitoksen/yrityksen, opiskelualan sekä osallistujamäärän.

Ja tiedon osallistumisesta etänä tai paikanpäällä Iiriksessä. Etätilaisuus toteutetaan Teamsilla. Paikanpäälle Iiris-keskukseen voimme ottaa osallistujia voimassaolevien koronarajoitusten mukaisesti.

Etäosallistujat pääsevät osallistumaan tapahtumaan sen omille sivuille laitetun linkin kautta. Linkki aktivoidaan noin varttia ennen tapahtuman aloitusta.

Löydät tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Syyskauden -21 tutustumiset järjestetään:

ti 21.9. klo 9-10.30

ma 11.10. klo 9-10.30

ke 3.11. klo 9-10.30 PERUTTU VÄHÄISEN KIINNOSTUKSEN VUOKSI

ti 30.11. klo 13-14.30

ke 15.12. klo 13-14.30

 


Sivu päivitetty